Jegyvásárlás

akár ingyenes belépéssel

30 ÉVES KOR FELETT

a BELÉPÉS INGYENES!
Minden nap, egész éjjel.

21:00 óráig

a belépés mindenkinek
INGYENES.

EXCLUSIVE VOAISH PARTY - JULY 9. TUESDAY

1 ENTRY TICKET + 4 DRINK (2 X 0,4 L BEER + 2 LONG DRINKS) = 7900 HUF / PERSON CLICK HERE AND BUY YOUR TICKET ONLINE!

Minden nap van lehetőség korlátlan italfogyasztásra. Korlátlan italfogyasztásra jogosító jegyedet előre megvásárolhatod online itt weboldalunkon. 

 • A korlátlan italfogyasztás megvásárlásával a belépés egész este ingyenes.  Egyszeri belépésre jogosít.
 • Bármelyik idősávban érkezel a korlátlan italfogyasztás lehetősége 03:00-ig érvényes.
 • Megvásárlása nem kötelező.

A korlátlan italfogyasztás egy olyan csoportos akció, aminek feltételei vannak, és csak ezen feltételek teljesülése esetén vásárolható meg:

 1. A korlátlan italfogyasztás érkezéskor vásárolható meg, vagy előre weboldalunkon, amely kizárólag a kiválasztott dátumra és a kiválasztott belépés idősávjában való érkezés esetén érvényes.
 2. A korlátlan italfogyasztás alapvetően egy csoportos kedvezmény (minimum 2 fő, de minden esetben a teljes társaságnak meg kell vásárolnia), csak akkor értékesítjük, ha az együtt érkező és/vagy az egy csoportot alkotó vendégek mindegyike  meg kívánja vásárolni.
 3. Amennyiben visszaélés gyanúja merül fel, abban az esetben a korlátlan italfogyasztás értékesítését a személyzet megtagadhatja.
 4. A korlátlan italfogyasztást azoknak is meg kell vásárolnia, egy társaságon belül, akik esetleg nem kívánnak alkoholt fogyasztani.
 5. A korlátlan italfogyasztásos karszalaggal kikért ital külsős személynek való átadása esetén, az egész társaság korlátlan italfogyasztásos lehetősége megszűnik.

A korlátlan italfogyasztás szabályai:

 • Mielőtt alkoholt iszol, kötelező enned, mert éhgyomorra veszélyesen intenzív az alkohol hatása. Ha nem ettél, mindenképpen egyél most a belépést követően, itt a Morri2-ben!
 • Javasoljuk, hogy shotok (röviditalok, felesek) helyett inkább long drinkeket fogyassz, mert így nem fogod kiütni magad.
 • Bármit is iszol, mindenképpen tarts legalább fél óra szünetet az italok között, hogy legyen ideje a szervezetednek alkalmazkodni.
 • Minden nap elérhető a korlátlan italfogyasztás, nem maradsz le semmiről! Ha mértékkel iszol, jól fogod magad érezni, viszont ha túl sokat iszol csak tönkre teszed a saját bulidat és a barátaidét is. Ne igyál túl sokat, túl gyorsan, túl erőset sohasem!
 • Ha nem tartod be a szabályokat és féktelenül iszol és emiatt takarítani kell utánad, akkor 10.000 Ft takarítási költséget kell fizetned.

Ezeket a szabályokat azért kérjük, hogy betartsd, mert a Morrison’s 2-ben tényleg korlátlanul fogyaszthatsz alkoholos italokat. Az alkohol nem vicc, vedd komolyan, veszélyes is lehet! Ha mértéktelenül iszol, azzal veszélyeztetheted magadat és másokat is. A Morrison’s 2 szórakozóhely elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás mellett, ezért a fenti szabályok betartása kötelező és fenntartjuk a jogot a láthatóan ittas vendégek elküldésére, és végleges kitiltására.

Egyszerre csak egy pohár ital kérhető ki. KÉRÜNK AZ ITALOD NE ÖNTSD ÁT, NE ADD ÁT MÁSNAK! HA MÉGIS, SAJNOS LE KELL VÁGNUNK A KARSZALAGODAT!

A BELÉPŐJEGY EGYSZERI BELÉPÉSRE JOGOSÍT

 • A belépőjegy csak egyszeri belépésre jogosít.
 • Belépés csak 18 év felettieknek, érvényes hatósági igazolvánnyal! (személyi vagy útlevél)
 • Dress code / face controll!

Jegyek visszaváltása:
A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.

Amennyiben nem nem érkezne meg jegyed, kérjük ellenőrizd a Spam mappádat is, vagy jelezd számunkra az info[kukac]morrisons[pont]hu címen.

hu_HUHU